Εταιρικό Προφίλ

Η ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED προσφέρει διαχείριση και υπηρεσία Παραγωγικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Δεσμευόμαστε για One Stop BOM Supply από το 2000 στο Shenzhen, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων όπως Integrated Circuit, Connector, Relay, Capacitor, Resistor, Module, Sensor, Crystal oscillator, Diode, Memories, Inductor κ.λπ. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Shenzhen και έχουν υποκαταστήματα στο Hongkong, Guangzhou.

Η έμπειρη και υψηλής ποιότητας ομάδα πωλήσεων, η ομάδα αγορών και η ομάδα QC συνεχίζουν να τυγχάνουν αναγνώρισης από τους πελάτες μας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ο επιχειρηματικός τομέας μας επεκτάθηκε από την εγχώρια αγορά σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο τώρα. Εστιάζουμε στην ενοποίηση τοπικών και παγκόσμιων πόρων spot και δημιουργούμε ανεξάρτητα και σταθερά κανάλια διανομής. Από την παραγγελία, δημιουργήθηκε μια επαγγελματική και υπεύθυνη ομάδα QC, συμπεριλαμβανομένης της οπτικής επιθεώρησης, της δοκιμής σήμανσης, της ηλεκτρικής δοκιμής και της δοκιμής ακτίνων Χ. Αυτό μας δίνει εμπιστοσύνη για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας

Η πλούσια αλυσίδα προϊόντων μας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε πελάτες σε διάφορους τομείς, όπως: στρατιωτικός, αυτοκινητοβιομηχανία, ιατρικός, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, βιομηχανικός έλεγχος, Internet of Things, νέα ενέργεια και επικοινωνίες κ.λπ. Μπορούμε να παρέχουμε γρήγορη παράδοση logistics, προτάσεις εναλλακτικών ανταλλακτικών, έλεγχο κόστους και ανακύκλωση αποθεμάτων.

Όπως ένα παλιό ρητό στην Κίνα: 精诚所至,金石为开 (Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί της επιτυχίας) Στόχος της ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY είναι να είναι ένας γνήσιος συνεργάτης για να βοηθάει τους πελάτες μας.

Η ομάδα μας

Διευθύνων Σύμβουλος

MR. HAI CHENG GUO

Το 2003 η πρώτη φορά που ο κ. Guo άγγιξε ηλεκτρονικά εξαρτήματα IC. Τα πρώτα 7 χρόνια μάθαινε όλα τα είδη ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, μέχρι το 2010, η ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY κατασκευάστηκε στο Shenzhen, για την εξυπηρέτηση τοπικών εργοστασίων, ειδικευμένων στις τοπικές επιχειρήσεις. Με την ανάπτυξη της παγκοσμιοποίησης και του Διαδικτύου, παρατήρησε ότι υπήρχε τεράστιο δυναμικό στην παγκόσμια αγορά, επομένως, η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ZHONG HAI SHENG επεκτάθηκε στην παγκόσμια αγορά το 2013.

Διευθυντής Πωλήσεων εξωτερικού

Mr. Jess

Ο Jess εργαζόταν στις πωλήσεις από το 2014. Από το 2014-2017, εργάστηκε σε μια τράπεζα ως πωλητής, αλλά δεν ήταν ικανοποιημένος με μια βαρετή δουλειά στην τράπεζα. Μετά το 2017, εντάχθηκε στην ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY ως πωλήσεις εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια, μια θετική και ενθουσιώδης εργασιακή στάση τον έκανε να επιβεβαιωθεί από πελάτες και συναδέλφους. Από το 2021 έγινε διευθυντής στην ομάδα πωλήσεων στο εξωτερικό.

Υπεύθυνος αγορών

Mr. Danny

Ο Danny ήταν ανώτερος στις αγορές, παρόλο που είναι νέος, είχε περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Με τα χρόνια, ο Danny δεσμεύτηκε να αναπτύξει και να δημιουργήσει ανεξάρτητα κανάλια εφοδιασμού, σχέσεις με τοπικούς, παγκόσμιους διανομείς και εργοστάσια. Για να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερες προσφορές και μια πλούσια σειρά προϊόντων.

Διευθυντής QC

Miss. Zhang

Η δεσποινίς Ζανγκ εργαζόταν στο Εργαστήριο Δοκιμών πριν από την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ZHONG HAI SHENG. Είχε βαθιά κατανόηση για την Οπτική Επιθεώρηση, τη Δοκιμή Σήμανσης, τη Δοκιμή Ακτίνων Χ, την Ηλεκτρική Δοκιμή και τη Δοκιμή ακτίνων Χ. Ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα την έκαναν να γίνει η υπεύθυνη δοκιμών μας το 2019. Τώρα ηγείται μιας ομάδας για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας, σε ένα σύνθετο και μεταβαλλόμενη αγορά.

Οικονομικός διευθυντής

Miss Aeilmmee

Η δεσποινίς Aeilmmee εργαζόταν σε μια τράπεζα για 5 χρόνια. Και τώρα είναι ειδικευμένη στα διάφορα οικονομικά μας διαχείριση και λογιστική.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων | Οροι χρήσης | Εγγύηση ποιότητας

Top