Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Τα τελευταία 20 χρόνια, έχουμε δημιουργήσει μια παγκόσμια αλυσίδα προμηθευτών, για να παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών όπως διανομή, υποστήριξη ελλείψεων και διαχείριση αποθεμάτων. Περισσότερες από εκατομμύρια πληροφορίες αποθέματος ηλεκτρονικών εξαρτημάτων μπορούμε να διαχειριστούμε.

Παγκόσμια Εφοδιαστική Αλυσίδα

Ως το πιο ανταγωνιστικό κομμάτι, πάνω από 20 χρόνια εστιάζουμε στη δημιουργία ώριμου συστήματος εφοδιαστικής αλυσίδας. Η αυστηρή επιλογή, ο ποιοτικός έλεγχος και η συνεχής συνεργασία είναι 3 σημαντικά σημεία για να κάνουμε την εφοδιαστική μας αλυσίδα υγιή και βιώσιμη ανάπτυξη. Και σε κάθε σημείο έχουμε μια πλήρη ροή επεξεργασίας. Τα περισσότερα κανάλια μας είναι τοπικά και παγκόσμια εργοστάσια, επίσημοι αντιπρόσωποι και κάθε αγορά σε όλο τον κόσμο.

Πλήρης γκάμα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων

Στην αρχή, φοιτούσαμε στο Integrated Circuit Chip. Κατά την ανάπτυξη της εταιρείας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Επεκτείναμε τη γκάμα των προϊόντων μας σε CPLD ή FPGA, MCU, DSP και Μνήμη ή Flash, καλύπτοντας πολλούς βασικούς τομείς προϊόντων όπως: Καταναλωτικά προϊόντα, Ηλεκτρονικά Αυτοκινήτων, Ιατρικός εξοπλισμός, Επικοινωνία, Αεροδιαστημική ή Στρατιωτική Βιομηχανία κ.λπ.

Διάφορες μάρκες

Ως Επαγγελματίας Ανεξάρτητος Διανομέας, κατανοούμε βαθύτερα τη σειρά προϊόντων κάθε επωνυμίας και για να παρέχουμε ακριβείς αυθεντικές πληροφορίες προμήθειας εργοστασίου. Μπορούμε να προσφέρουμε διάφορες μάρκες: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, LATTICE, MICRON και ούτω καθεξής.

Παρωχημένο, Προμήθεια ανταλλακτικών EOL

Λόγω της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού, είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στο να βοηθάμε τους πελάτες να βρίσκουν γρήγορα και με ακρίβεια παρωχημένα, δυσεύρετα ανταλλακτικά στο τέλος της ζωής τους. Αυτά τα εξαρτήματα είναι τα περισσότερα σε παλιό DC, ο έλεγχος ποιότητας είναι ζωτικής σημασίας. Ρυθμίσαμε επίσης την επεξεργασία επιθεώρησης: ψηφιακό μικροσκόπιο για οπτική δοκιμή, επιθεώρηση αρχικής συσκευασίας και ετικέτας, δοκιμή λειτουργίας, δοκιμή ακτίνων Χ κ.λπ.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων | Οροι χρήσης | Εγγύηση ποιότητας

Top