Διαχείριση πλεονάζοντος υλικού

Η ZHONG HAI SHENG Technologies προσφέρει πολλαπλές λύσεις για το Υπερβολικό Απόθεμα Ηλεκτρονικών σας. Είτε έχετε απαρχαιωμένα ανταλλακτικά είτε πλεόνασμα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, έχουμε πάνω από 20 χρόνια τεχνογνωσίας για να σας καθοδηγήσουμε να βρείτε τη σωστή στρατηγική.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που περιλαμβάνουν Νέους και Απαρχαιωμένους Ημιαγωγούς, Συνδέσεις, Τερματικά, Στρατιωτικά εξαρτήματα, Παθητικά, Διακριτικά, Δίοδοι, Ενεργά, Διακόπτες, Ρελέ, CPU'S, Σκληρούς Δίσκους, Οθόνες και άλλα.

Για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας, έχουμε τρία προγράμματα για να διαλέξετε. Κάθε λύση μπορεί να προσαρμοστεί για να σας ωφελήσει:

Υπερβολικές αγορές παρτίδας ηλεκτρονικού αποθέματος

Η λύση αγοράς παρτίδας λειτουργεί καλά για εταιρείες που θέλουν να ελευθερώσουν χώρο και να ανακτήσουν χρήματα. Ο ZHONG HAI SHENG θα ελέγξει τη λίστα με τα υπέρβαση και θα σας ειδοποιήσει εντός 48 ωρών με μια προσφορά.

Εκπτώσεις γραμμή προς γραμμή

Το πρόγραμμα γραμμής προς γραμμή είναι μια εξαιρετική επιλογή για εταιρείες που θα ήθελαν να διατηρήσουν το απόθεμά τους σε ετοιμότητα. Χρησιμοποιούμε την παγκόσμια βάση δεδομένων μας για τη μετάδοση του αποθέματός σας, ώστε να έχετε τη μεγαλύτερη απόδοση. Μόλις βρούμε αγοραστές, μπορείτε να μας στείλετε και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα. Είναι απλό!

Απογραφή Αποστολών

Η διατήρηση του υλικού σας σε ετοιμότητα με την ZHONG HAI SHENG Technologies διασφαλίζει ότι το υλικό σας αποστέλλεται, καταμετράται και στη συνέχεια κολλάται εδώ στην ελεγχόμενη από το κλίμα αποθήκη μας. Το πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι η ανάκτηση χώρου αποθήκης και πιθανώς υψηλότερη οικονομική απόδοση σε σύγκριση με την εκκαθάριση. Εάν η εταιρεία σας απαιτεί οποιαδήποτε ανταλλακτικά πίσω, απλώς ενημερώστε μας και θα σας τα στείλουμε πίσω δωρεάν!

Διαχειριστείτε το πλεονάζον απόθεμά σας

Ανεξάρτητα από την επιλογή που θα επιλέξετε, επιτρέποντας στους ειδικούς της ZHONG HAI SHENG Technologies να διαχειρίζονται το πλεονάζον απόθεμά σας θα μειώσει τον χώρο στην αποθήκη σας, τις οικονομικές αποδόσεις για την εταιρεία σας και ας μην ξεχνάμε ότι είστε φιλικοί προς το περιβάλλον. Με το να μην καταργήσετε το υπερβολικό ηλεκτρονικό σας απόθεμα και να συμβάλλετε στα ηλεκτρονικά απόβλητα που ανακυκλώνετε!

Ανεβάστε τη λίστα αποθέματός σας

Copyright © 2023 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων | Οροι χρήσης | Εγγύηση ποιότητας

Top