όροι χρήσης

επιχορηγήσεις και προβλέψεις

τρόπο μεταφοράς

Το zhong hai sheng προσφέρει διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς: μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στείλετε δέματα με ομοσπονδιακό courier, dhl, ups, tnt, ems ή με όποιον άλλο τρόπο θέλετε. όλα. μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία logistics σας. εάν υπάρχει συγκεκριμένη κοινοπραξία παράδοσης, η εταιρεία. ταυτόχρονα, ο τρόπος παράδοσης που λαμβάνει το αίτημα του πελάτη.
 

κόστος παράδοσης:

  • Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το μέγεθος, το βάρος και τον προορισμό του δέματος. έχουμε μακροχρόνια επιχειρηματική σχέση με την ομοσπονδιακή ταχυμεταφορά και την dhl. θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας δώσουμε τη φθηνότερη τιμή ταχυμεταφορών. για την ασφάλεια της συσκευασίας σας, θα είμαστε ασφαλισμένοι για μεγάλα δέματα.
  • αποδεκτές παραγγελίες άνω των 10.000 $ θα αποστέλλονται δωρεάν σε όλο τον κόσμο μέσω dhl/fedex. Εάν το συνολικό ποσό είναι μικρότερο από 10 εκατομμύρια $, το dhl/fax θα κοστίσει $60-$10.100 ανάλογα με το βάρος/μέγεθος. αύξηση του ναύλου του.
  • Οι μεταφορείς συνήθως παρέχουν διαδικτυακούς λογαριασμούς για τη διαχείριση του φορτίου σας, ακόμη και με πιο προηγμένες λειτουργίες.
  • συμμορφωνόμαστε με όλες τις εξαγωγικές πολιτικές και κανόνες. Ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να υπόκεινται σε περιορισμούς itar και οι περιορισμοί εξαγωγής ενδέχεται να οδηγήσουν σε προγενέστερη ημερομηνία παράδοσης.

χρόνος παράδοσης και προορισμός

θα παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός 1-2 ημερών από την ημερομηνία άφιξης όλων των φορτίων στην αποθήκη μας.

  • Οι εργάσιμες ημέρες μας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
  • Οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από τη μέθοδο αποστολής και τον προορισμό. δασμοί, φόροι και άλλες επιβαρύνσεις είναι ευθύνη του παραλήπτη. επειδή το κόστος μας περιλαμβάνει μόνο το κόστος αποστολής του δέματος, επικοινωνήστε με το τελωνείο σας για να υπολογίσετε το πιθανό κόστος.
 

αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα παράδοσης από την αποθήκη μας στον προορισμό σας. ανατρέξτε στην πλευρά σας.

  Ασία Βόρεια Αμερική Ευρώπη μέση Ανατολή νότια Αμερική Αφρική
dhl 2-4 μέρες 3-4 μέρες 3-5 μέρες 3-6 μέρες 3-5 μέρες 4-6 μέρες
fedex ip 2-4 μέρες 3-4 μέρες 4-5 μέρες 3-6 μέρες 4-6 μέρες 4-6 μέρες
 

Οι χρόνοι παράδοσης και παράδοσης υπολογίζονται σε εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή. για μεγάλες γιορτές όπως τα Χριστούγεννα, επιτρέψτε επιπλέον χρόνο παράδοσης. σε αυτές τις ειδικές περιπτώσεις, υπενθυμίζουμε πιθανές καθυστερήσεις. οι χώρες που δεν μπορούν να αποσταλούν λόγω πολιτικής: Αφγανιστάν, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Ακτή Ελεφαντοστού, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Κοινοπολιτεία Ερυθραίας, Δημοκρατία του Λιβάνου, Λιβερία, Λαϊκή Δημοκρατία της Σομαλίας, Δημοκρατία της Σουδανίας. επικοινωνήστε με το [email protected] για λεπτομέρειες αποστολής.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων | Οροι χρήσης | Εγγύηση ποιότητας

Top