Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

1. χρήση περιεχομένου ιστότοπου

Τζονγκ Χάι Σενγκ

Ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να ερμηνεύει τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου και τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου μόνο για προσωπική σας χρήση. Το περιεχόμενο που περιέχεται στα πνευματικά δικαιώματα και σε άλλες ανακοινώσεις ιδιοκτησίας, θα πρέπει να γίνεται σεβαστό και ένα αντίγραφο θα διατηρείται. Εάν το περιεχόμενο του ιστότοπου χωρίς η σωστή δήλωση, δεν σημαίνει ότι ο ιστότοπος δεν έχει δικαιώματα, δεν σημαίνει ότι ο ιστότοπος δεν διεκδικεί δικαιώματα και θα πρέπει να σέβεστε την αρχή της καλής πίστης και τα έννομα συμφέροντα του περιεχομένου για νόμιμη χρήση. δεν μπορείτε με κανέναν τρόπο να τροποποιήσετε, να αντιγράψετε, να προβάλετε δημόσια, να δημοσιεύσετε ή να διανείμετε τέτοιο υλικό ή να το χρησιμοποιήσετε με άλλο τρόπο για οποιουσδήποτε δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς. να απαγορεύσετε οποιοδήποτε από αυτά τα υλικά για οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ή άλλα έντυπα μέσα ή περιβάλλον υπολογιστή δικτύου.περιεχόμενο στον ιστότοπο και επεξεργαστείτε τη μορφή νομική προστασία από τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση μπορεί να συνιστά πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και άλλα νόμιμα δικαιώματα. Εάν δεν αποδεχτείτε ή παραβιάσετε αυτούς τους όρους, η εξουσιοδότησή σας για χρήση του ιστότοπου θα τερματίζονται αυτόματα και πρέπει να καταστρέψετε αμέσως τυχόν ληφθέν ή έντυπο υλικό.

2.δικτυακός τόπος διάδοσης πληροφοριών

η διαθεσιμότητα περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο χωρίς καμία εγγύηση.δεν εγγυάται την απόλυτη ακρίβεια και πληρότητα.ο ιστότοπος στα προϊόντα, τις τεχνολογίες, τα προγράμματα, την τιμή και την κατανομή θα υπόκειται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.τα περιεχόμενα του ιστότοπου ενδέχεται να έχουν λήξει, zhong hai sheng.καμία δέσμευση για την ενημέρωση τους. powered κυκλοφορία των πληροφοριών μπορεί να είναι στο τοπικό σας εξακολουθεί να μην μπορείτε να λάβετε το προϊόν, τη διαδικασία ή την υπηρεσία, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τις επαγγελματικές επαφές και διανομέα zhong hai sheng.

3. υποβολές χρηστών

εκτός από τις διατάξεις περί απορρήτου, εκτός από αυτές, στέλνετε ή δημοσιεύετε οποιοδήποτε υλικό στον ιστότοπο ή τα στοιχεία επικοινωνίας (εφεξής συλλογικά καλούμενα ως πληροφορίες) θα θεωρούνται μη εμπιστευτικά και μη αποκλειστικά. Η χρήση αυτού του ιστότοπου δεν θα παραβιάζουν νόμους, κανονισμούς και δημόσια ηθική, όχι προς ή από το ταχυδρομείο ή στέλνουν οποιοδήποτε παράνομο, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, πορνογραφικό ή άλλο παράνομο υλικό. Εάν τα άτομα έχουν περιεχόμενο πληροφοριών και επιρροή, υπάρχουν στοιχεία για την προειδοποίηση ή την αντίρρηση σε αυτόν τον ιστότοπο μη διστάσετε να διαγράψετε το μήνυμα ή απεριόριστη αναστολή των πληροφοριών του προγράμματος περιήγησης ιστού, χωρίς να χρειάζεται να λάβετε προηγούμενη συναίνεση, καμία υποχρέωση να δημοσιεύσετε την ειδοποίηση, η κατάσταση είναι σοβαρή, αυτός ο ιστότοπος μπορεί να αφαιρεθεί από τον χρήστη.

4.οι χρήστες ανταλλάσσουν περιεχόμενο

Το zhong hai sheng ανταποκρίνεται στην παρακολούθηση ή την αναθεώρηση του χρήστη για να στέλνει ή να δημοσιεύει μηνύματα ή να επικοινωνεί αποκλειστικά μεταξύ τους πληροφορίες σε οποιονδήποτε τομέα ευθύνης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των αιθουσών συνομιλίας, των φόρουμ zhong hai sheng ή άλλων φόρουμ χρηστών και οποιασδήποτε ανταλλαγής του content.zhong hai sheng για το περιεχόμενο οποιασδήποτε τέτοιας ανταλλαγής δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, ανεξάρτητα από το αν προκαλούν δυσφήμιση, απόρρητο, αισχρότητα ή άλλα προβλήματα. Το Zhong hai sheng που διατηρείται όταν διαπιστώνεται η διαγραφή θεωρείται καταχρηστικό, δυσφημιστικό, άσεμνο ή άλλως απαράδεκτο περιεχόμενο δικαίωμα στην ενημέρωση.

5.site για λήψη λογισμικού για χρήση

εάν κάνετε λήψη λογισμικού από τη χρήση λογισμικού για να συμμορφωθείτε με τη συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού για να φέρετε όλους τους όρους άδειας χρήσης λογισμικού. Όταν διαβάζετε και αποδέχεστε τη συμφωνία άδειας χρήσης λογισμικού πριν από τις διατάξεις, δεν επιτρέπεται η λήψη ή η εγκατάσταση του λογισμικού.

6.σύνδεσμοι σε ιστότοπους τρίτων

συνδέσεις ιστότοπου σε ιστότοπους τρίτων μόνο ως διευκόλυνσή σας. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους, θα αποχωρήσετε από τον ιστότοπο. Ο Zhong hai Sheng δεν έχει ελέγξει κανέναν ιστότοπο τρίτων, αυτοί οι ιστότοποι και το περιεχόμενό τους δεν ελέγχονται, χωρίς ευθύνη. αποφασίζετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε τυχόν συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων, τις πιθανές συνέπειες και τους κινδύνους που βαρύνουν τους δικούς σας.

7.περιορισμός ευθύνης

Η zhong hai sheng και οι προμηθευτές της ή τρίτοι που αναφέρονται δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν ζημιές (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, διαφυγόντων κερδών, απώλειας δεδομένων ή διακοπής της επιχείρησης που προκλήθηκε από ζημιά), είτε αυτή η ζημία οφείλεται σε χρήση είτε δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο, και ο ιστότοπος συνδέεται με οποιονδήποτε ιστότοπο ή οποιαδήποτε πληροφορία που περιέχεται σε τέτοιους ιστότοπους που προκαλούνται, και ανεξάρτητα από το εάν έχουν εκ των προτέρων αυτήν τη σύμβαση, αδικοπραξία ή οποιαδήποτε άλλη νομική βάση και ότι αυτή η ζημία μπορεί να προκληθεί συμβουλές. Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο ως αποτέλεσμα των πληροφοριών ή των δεδομένων που είναι απαραίτητα για τη συντήρηση, την επισκευή ή τη διόρθωση του εξοπλισμού, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το δικό τους πρέπει να φέρει όλα τα έξοδα που προκύπτουν από αυτό.zhong hai sheng στην περίπτωση των ακόλουθων καταστάσεων χωρίς ευθύνη: η μετάδοση πληροφοριών από τον πάροχο υπηρεσιών δικτύου (zhong hai sheng. και το εξουσιοδοτημένο άτομό του) εκτός από τον αρχισμένο· η μετάδοση πληροφοριών, η δρομολόγηση, η συνδεσιμότητα και η αποθήκευση παρέχονται από την απαραίτητη αυτόματη τεχνική διαδικασία, τις πληροφορίες επιλογή παρόχου υπηρεσιών δικτύου, εκτός από άλλες απαιτήσεις αυτόματης απόκρισης, ο πάροχος υπηρεσιών δικτύου δεν επιλέγει αυτούς τους παρόχους και παραλήπτες πληροφοριών ένα άτομο διαφορετικό από τον προβλεπόμενο παραλήπτη έλαβε τον δεσμευμένο χρόνο όχι μεγαλύτερο από τον προβλεπόμενο παραλήπτη για να παράσχει πρόσβαση στη μετάδοση πληροφοριών, τη δρομολόγηση ή τη σύνδεση σε εύλογο χρονικό διάστημα· μέσω του συστήματος ή του δικτύου μετάδοσης περιεχομένου πληροφοριών ανέπαφο.

8.γενικές αρχές

Ο zhong hai sheng μπορεί να τροποποιήσει αυτούς τους όρους ανά πάσα στιγμή. θα πρέπει να επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα για να κατανοήσετε τους τρέχοντες όρους, επειδή αυτοί οι όροι σχετίζονται στενά με εσάς. Ορισμένες διατάξεις αυτών των όρων ενδέχεται να περιλαμβάνονται σε ορισμένες σελίδες από ρητά καθορισμένες νομικές ειδοποιήσεις ή όρους που αντικαθίστανται.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων | Οροι χρήσης | Εγγύηση ποιότητας

Top